Neteja de Cases

Neteja de Cases

A Gestionemxtu.com, oferim serveis professionals de neteja de cases per garantir que cada racó de la teva llar estigui impecable. Els nostres serveis estan dissenyats per satisfer totes les teves necessitats de neteja, assegurant un ambient net i saludable per a tu i la teva família. A més, realitzem serveis de neteja per a oficines, serveis domèstics, apartaments turístics, youtubers, cases, neteges de final d’obra i pàrquings. A continuació, detallem els serveis que oferim:

base app gestionemxtu
Neteja de Cases

ç

Neteja dels Salons

Els salons són el cor de qualsevol llar, on es rep als convidats i es passa temps de qualitat en família. A Gestionemxtu.com, ens encarreguem que el teu saló estigui sempre en perfectes condicions. Des de la neteja d’alfombres i tapissos fins a treure la pols dels mobles i la neteja de finestres, ens assegurem que cada detall estigui cuidat.

Neteja de Habitacions

Les habitacions són espais personals que requereixen una atenció especial. El nostre equip es fa càrrec de canviar els llençols, netejar els mobles, aspirar i netejar el terra, i eliminar la pols acumulada. Ens assegurem que cada habitació sigui un santuari de tranquil·litat i neteja.

Sala de Neteja

La nostra sala de neteja està equipada amb eines i productes de neteja d’alta qualitat per abordar qualsevol tasca, gran o petita. Des de la neteja profunda fins al manteniment diari, estem preparats per oferir un servei eficient i meticulós.

Neteja de Cuina

La cuina és una de les àrees més importants i freqüentment utilitzades de qualsevol llar. A Gestionemxtu.com, netegem exhaustivament totes les superfícies, electrodomèstics, taulells i terres. Ens assegurem que la teva cuina no només llueixi neta, sinó que també estigui lliure de gèrmens i bacteris.

Neteja dels Banys

Els banys requereixen una atenció especial a causa de l’acumulació d’humitat i gèrmens. El nostre equip es fa càrrec de la neteja profunda d’inodors, lavabos, dutxes i banyeres, així com la desinfecció de totes les superfícies. Garantim un bany lluent i saludable per a tota la família.

Neteja dels Patis

Els patis i àrees exteriors també formen part del nostre servei de neteja. Ens encarreguem de escombrar, netejar mobles d’exterior, eliminar fulles i residus, i assegurar-nos que el teu espai a l’aire lliure sigui tan acollidor com l’interior de la teva llar.

A Gestionemxtu.com, ens enorgullim d’oferir un servei de neteja de cases que compleix amb els més alts estàndards de qualitat. Contacta’ns avui mateix per sol·licitar un pressupost personalitzat i descobreix com podem transformar la teva llar en un espai net i acollidor. Estem aquí per gestionar-ho tot per tu!

🇲🇩 Posa’t en contacte amb nosaltres perquè puguem gestionar la teva necessitat de servei segons les teves necessitats.

Instagram : @gxt_gestionemxtu WhatsApp : +376 677 876

Sitios web de interés sobre Andorra:

Loading

Scroll al inicio
¿En qué podemos ayudarte?